Menu

Packa rätt till tropiska resan

Är det dags att lämna kallgrader och istället bege dig till tropiska breddgrader? En härlig semester i ett tropiskt paradis är något de flesta drömmer om. Du behöver inte särskilt mycket packning eftersom den mesta tiden spenderas i lätta kläder, men mobilen är viktig!

Vad behöver du packa med när du ska resa till ett tropiskt land? Hur skyddar du bäst dina ägodelar? Häng med – här får du de bästa packningstipsen inför resan!

Skydd till iphone 13 pro max skal

Du kan på olika sätt skydda dina ägodelar så att de inte går sönder eller tappas bort på grund av slarv. Reser du med en ny iPhone 13 vill du knappast bli av med mobilen under drömresan och heller inte ta bilder med ett trasigt skal. Det stående tipset är att alltid utrusta mobilen med ett tåligt och anpassat skal. Har du den senaste iPhone modellen ska du satsa på ett iphone 13 pro max skal och har du en annan modell bör du alltid välja ett anpassat skydd. Fördelen med iphone 13 pro max skal är att det har förstärkta kanter och bra skydd för kamerlinsen.

Utöver iphone 13 pro max skal av något slag kan det vara smart att förbereda mobilen med extra datautrymme eftersom du med all förmodan kommer att ta många bilder. Lite snopet om du helt plötsligt tvingas radera bilder bara för att mobilen inte har tillräckligt med utrymme kvar!

Tänk “outfits”

Ett tips till dig som är orolig för att den lätta packningen kommer innebära brist på snygga plagg under resan är att planera dagarna. Du kan helt enkelt packa genom att “tänka outfits” för resan – packa ner ett par olika plagg inom varje kategori som du sedan matchar.

Underkläder behövs för varje dag, men den fina dressen behövs knappast till mer än ett par tillfällen. Packa smart helt enkelt!